Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
1. Δημιουργία ενώσεων μούστου και οίνου | 2.69 MB | 18/12/15 | ||
10. Ανάλυση ανθοκυανών | 1.73 MB | 18/12/15 | ||
11. Ανάλυση πτητικών ενώσεων – Σφάλματα | 1.98 MB | 18/12/15 | ||
12. Μέτρηση Λακάσης | 1.72 MB | 18/12/15 | ||
2. Τα οξέα του κρασιού | 1.88 MB | 18/12/15 | ||
3. Το αφομοιώσιμο Άζωτο | 1.67 MB | 18/12/15 | ||
4. Διοξείδιο του Θείου | 1.76 MB | 18/12/15 | ||
5. Σάκχαρα | 2.27 MB | 18/12/15 | ||
6. Μέτρηση Αιθανόλης στο κρασί | 1.68 MB | 18/12/15 | ||
7. Μέτρηση πτητικής οξύτητος | 1.67 MB | 18/12/15 | ||
8. Θεωρία του χρώματος στο κρασί | 1.85 MB | 18/12/15 | ||
9. Μέτρηση φαινολικών στο κρασί | 1.68 MB | 18/12/15 |