Μετάβαση στην αρχική σελίδα
  • Είσοδος
  1. Αρχική Σελίδα
  2. Σύσταση και Ανάλυση Γλεύκων και Οίνων (Θ)
  3. Έγγραφα

Σύσταση και Ανάλυση Γλεύκων και Οίνων (Θ)

Έγγραφα

Επάνω
Αρχικός κατάλογος » Εκπαιδευτικό υλικό » Παρουσιάσεις  
ΤύποςAρχείο ΕπάνωΜέγεθοςΗμερομηνία
9. Μέτρηση φαινολικών στο κρασί  1.68 MB18/12/15
8. Θεωρία του χρώματος στο κρασί  1.85 MB18/12/15
7. Μέτρηση πτητικής οξύτητος  1.67 MB18/12/15
6. Μέτρηση Αιθανόλης στο κρασί  1.68 MB18/12/15
5. Σάκχαρα  2.27 MB18/12/15
4. Διοξείδιο του Θείου  1.76 MB18/12/15
3. Το αφομοιώσιμο Άζωτο  1.67 MB18/12/15
2. Τα οξέα του κρασιού  1.88 MB18/12/15
12. Μέτρηση Λακάσης  1.72 MB18/12/15
11. Ανάλυση πτητικών ενώσεων – Σφάλματα  1.98 MB18/12/15
10. Ανάλυση ανθοκυανών  1.73 MB18/12/15
1. Δημιουργία ενώσεων μούστου και οίνου  2.69 MB18/12/15
Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επιλογές Μαθήματος

Έγγραφα Ανακοινώσεις Ασκήσεις Γραμμή μάθησης Ημερολόγιο Μηνύματα Πολυμέσα Σύνδεσμοι
Open eClass © 2003-2025 — Όροι Χρήσης