Μετάβαση στην αρχική σελίδα
  • Είσοδος
  1. Αρχική Σελίδα
  2. Πρόσθετες Ύλες
  3. Έγγραφα

Πρόσθετες Ύλες

Έγγραφα

Επάνω
Αρχικός κατάλογος » Εκπαιδευτικό υλικό » Παρουσιάσεις  
ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
1. Εισαγωγή  385.43 KB19/12/15
10. Τρόφιμα ειδικής διατροφής, Συμπληρώματα, Λειτουργικά τρόφιμα  1.16 MB19/12/15
2. Χρωστικές πρόσθετες ύλες τροφίμων  1.17 MB19/12/15
3. Βασικές αρχές τοξικολογίας  366.76 KB19/12/15
4. Συντηρητικά  406.85 KB19/12/15
5. Αντιοξειδωτικά  1.17 MB19/12/15
6. Ουσίες ρύθμισης οσμής - γεύσης  1.13 MB19/12/15
7. Γλυκαντικές ύλες  1.15 MB19/12/15
8. Πυκνωτικά μέσα, Σταθεροποιητές, Πηκτωματογόνα, Σκληρυντικοί παράγοντες  1.17 MB19/12/15
9. Ουσίες ενίσχυσης θρεπτικής αξίας τροφίμων  1.15 MB19/12/15
Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επιλογές Μαθήματος

Έγγραφα Ανακοινώσεις Ασκήσεις Γραμμή μάθησης Ημερολόγιο Μηνύματα Πολυμέσα Σύνδεσμοι
Open eClass © 2003-2025 — Όροι Χρήσης