Προσπαθήσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε απενεργοποιημένο εργαλείο μαθήματος.
Για λόγους ασφάλειας η πλατφόρμα σάς ανακατεύθυνε αυτόματα στην αρχική σελίδα για να συνδεθείτε ξανά.
Για λόγους ασφάλειας η πλατφόρμα σάς ανακατεύθυνε αυτόματα στην αρχική σελίδα για να συνδεθείτε ξανά.
10. Ανάλυση ανθοκυανών
Η τεχνική της χρωματογραφίας HPLC, ανάλυση των ανθοκυανών.
Στόχοι Ενότητας
Κατανόηση της ανάλυσης με HPLC.
Λέξεις Κλειδιά
Ανθοκυάνες, HPLC, κρασί.