Διασφάλιση ποιότητας
Έγγραφα
Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
1. Γενικές αρχές | 1.18 MB | 12/5/15 | ||
2. Ποιότητα | 1.31 MB | 12/5/15 | ||
3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας | 1.32 MB | 12/5/15 | ||
4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ | 1.23 MB | 12/5/15 | ||
5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP | 1.19 MB | 12/5/15 | ||
6. Επικινδυνότητα τροφίμων | 1.2 MB | 12/5/15 | ||
7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP | 1.36 MB | 12/5/15 | ||
8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προϋποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (PREREQUISITES PROGRAMMES- PRPS) | 1.19 MB | 12/5/15 | ||
9. Διατήρηση του συστήματος HACCP | 1.16 MB | 12/5/15 |