Μετάβαση στην αρχική σελίδα
  • Είσοδος
  1. Αρχική Σελίδα
  2. Διασφάλιση ποιότητας
  3. Έγγραφα

Διασφάλιση ποιότητας

Έγγραφα

Αρχικός κατάλογος  
ΤύποςAρχείο ΕπάνωΜέγεθοςΗμερομηνία
9. Διατήρηση του συστήματος HACCP  1.16 MB12/5/15
8. Προαπαιτούμενα προγράμματα υγιεινής - προϋποθέσεις για την εφαρμογή του HACCP (PREREQUISITES PROGRAMMES- PRPS)  1.19 MB12/5/15
7. Ανάπτυξη του συστήματος HACCP  1.36 MB12/5/15
6. Επικινδυνότητα τροφίμων  1.2 MB12/5/15
5. Προετοιμασία για την εισαγωγή του συστήματος HACCP  1.19 MB12/5/15
4. Οφέλη από την εφαρμογή ενός ΣΔΑΤ  1.23 MB12/5/15
3. HACCP και άλλα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας  1.32 MB12/5/15
2. Ποιότητα  1.31 MB12/5/15
1. Γενικές αρχές  1.18 MB12/5/15
Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επιλογές Μαθήματος

Έγγραφα Ανακοινώσεις Ασκήσεις Γραμμή μάθησης Ημερολόγιο Μηνύματα Πολυμέσα Σύνδεσμοι
Open eClass © 2003-2025 — Όροι Χρήσης